кърти чисти и извозва

Кърти чисти и извозва ,хамалски услуги в Стара Загора,Казанлък,Раднево,Нова Загора

  • Къртене на бетон, бетонни конструкции, тухлени стени .
  • Премахване на стари дограми и врати преди смяната им.
  • Пробиване на отвори и дупки във всякакъв диаметър.
  • Събаряне на сгради, къщи, зидове и всякакъв вид постройки.
  • Финни дейности като премахване на фаянс, теракот, мозайка и др.Извършваме къртене с професионална техника. Спрямо нужната работна дейност, разполагаме с много инструменти за къртене на бетон, къртене на тухли, къртене на стени, рязане на арматура, къртене на дограма, къртене на врати, разбиване на стени, рязане на бетон и пробиване на дупки. Имаме къртачни машини, бормашини, перфоратори, машини за сваляне на блажна боя, латекс и други бои. Имаме всякакви машини за рязане на бетон, рязане на асфалт и други видове настилки. Имаме хидравлични къртачи за разбиване на бетон, цимент, тухли и камъни.

Извършваме къртене с професионална техника. Спрямо нужната работна дейност, разполФинни дейности като премахване на фаянс, теракот, мозайка и др

Извършваме къртене с професионална техника. Спрямо нужната работна дейност, разполагаме с много инструменти за къртене на бетон, къртене на тухли, къртене на стени, рязане на арматура, къртене на дограма, къртене на врати, разбиване на стени, рязане на бетон и пробиване на дупки. Имаме къртачни машини, бормашини, перфоратори, машини за сваляне на блажна боя, латекс и други бои. Имаме всякакви машини за рязане на бетон, рязане на асфалт и други видове настилки. Имаме хидравлични къртачи за разбиване на бетон, цимент, тухли и камъни.
, къртене на врати, разбиване на стени, рязане на бетон и пробиване на дупки. Имаме къртачни машини, бормашини, перфоратори, машини за сваляне на блажна боя, латекс и други бои. Имаме всякакви машини за рязане на бетон, рязане на асфалт и други видове настилки. Имаме хидравлични къртачи за разбиване на бетон, цимент, тухли и камъни.